Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Έλληνας αναπαλαιώνει κλασικές πόρσε και κάνει γερή κονόμα!


Ο Γιώργος Πετρόπουλος αναπαλαιώνει τις κλασικές πόρσε και στη συνέχεια τις προωθεί στη διεθνή αγορά....


Πριν από λίγο καιρό, μια Πόρσε, κλασική, σε χρώμα κοκκαλί, πουλήθηκε σε κάποιο εύπορο... συλλέκτη του εξωτερικού. Η τιμή στην οποία συμφωνήθηκε η μεταβίβασή της, κατόπιν δημοπρασίας, ήταν 1 εκατ. ευρώ. Βέβαια τα χρήματα αυτά κατέληξαν στον ιδιοκτήτη της πόρσε και όχι στον επισκευαστή και συντηρητή, ωστόσο και αυτός αμείβεται πολύ καλά για τις ποιοτικές υπηρεσίες, που προσφέρει.


Λέει ο ίδιος: " Οι Πόρσε, στις οποίες έχει εξειδικευτεί η εταιρία μας «Petropoulos Auto Technic», θεωρούνται «ράβδοι χρυσού» στις αγορές του εξωτερικού. Κι αυτό ισχύει τόσο για την ποιότητα και την τεχνογνωσία των εργασιών όσο και για το φυσικό πλεονέκτημα της Ελλάδας: Λόγω περιορισμένης υγρασίας, οι Πόρσε που έχουν περάσει τη ζωή τους στη χώρα μας δεν υπέφεραν από την επάρατη σκουριά που κατατρώγει τα μέταλλα στη Βόρεια Ευρώπη".


Ο συνεργάτης του Γιάννης Δουνάκης προσθέτει: "Πέραν τούτου, όμως, εμείς πλέον συνεργαζόμαστε με τουλάχιστον δύο μεγάλους οίκους εμπορίας ιστορικών αυτοκινήτων στη Γερμανία και μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό και εκτίμηση επειδή η δουλειά που κάνουμε είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, διότι, τελικά, κανέναν δεν ενδιαφέρει η χώρα προέλευσης ενός κλασικού αυτοκινήτου -αρκεί να είναι ανακατασκευασμένο όπως πρέπει».


katoci.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου