Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

Terry Gou (CEO της Foxconn): Το iPhone 5 θα ντροπιάσει το Samsung Galaxy S IIIΣε βαρυσήμαντες δηλώσεις προέβη ο CEO της Foxconn, Terry Gou, κατά την ετήσια συνάντηση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Hon Hai Precision.

Σύμφωνα με δημοσιεύμα του Focus Taiwan, ο Terry Gou ανέφερε ότι “έχει κάνει σκοπό της ζωής του να νικήσει τη Samsung, μια εταιρεία που έχει παρελθόν στο να προδίδει τους ανταγωνιστές της”. Η δήλωση αυτή αφορά το 2010 όταν η Samsung κατέδωσε στην Ευρωπαϊκή επιτροπή τέσσερις ταϊβανέζικες εταιρείες για πείραγμα τιμών στη βιομηχανία flat panels προκειμένου η ίδια να εξαιρεθεί της έρευνας.
Συνεχίζοντας, προέτρεψε τους καταναλωτές να περιμένουν το iPhone 5 λέγοντας ότι το “το επόμενο μοντέλο θα ντροπιάσει το Samsung Galaxy S III”.

Επιπλέον, ο Terry Gou ισχυρίστηκε ότι “το εργοστάσιο της Foxconn στο Sakai έχει αποκλειστική συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία κατασκευής γυαλιού Corning Inc. για μεγάλη προμήθεια οθονών” και ότι “οι ανταγωνιστές του δε θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν τέτοιου είδους υλικό όσο και αν το θελήσουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου