Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Απαλλαγείτε από τα κουνούπια με αντικείμενα που έχετε στο σπίτι!


Όπως γνωρίζετε όλοι, η εποχή των κουνουπιών είναι πάλι εδώ...


Αυτό που πολλοί από εσάς, όμως, δεν γνωρίζουν, είναι ότι αντί να ψεκάζετε συνεχώς μέσα στο σπίτι σας με τα ειδικά προϊόντα που περιέχουν χημικά αλλά και κοστίζουν μια περιουσία, μπορείτε να απαλλαγείτε από τα κουνούπια εξίσου αποτελεσματικά με απλά, καθημερινά αντικείμενα που υπάρχουν σε κάθε σπίτι.


Αυτή η περίοδος είναι ό,τι καλύτερο για τα κουνούπια επειδή ο ζεστός καιρός επιτρέπει στα αυγά τους να ενηλικιωθούν σε λιγότερο από μία εβδομάδα!


Πώς μπορείτε, λοιπόν, να απαλλαγείτε από την παρουσία αυτών των ενοχλητικών εντόμων με σπιτικό τρόπο; Εμείς σας έχουμε την απάντηση!


Παγίδες από μπύρα


Απ’ ό,τι φαίνεται, τα κουνούπια έλκονται από τα άτομα που πίνουν μπύρα. Έτσι, ένας καλός τρόπος για να απαλλαγείτε από την ενοχλητική παρουσία τους είναι να βάλετε σε διάφορα σημεία στο μπαλκόνι σας πλαστικά κυπελάκια με φθηνή μπύρα ως δόλωμα.


Σας προειδοποιούμε, ωστόσο, ότι αυτό δεν πρόκειται να σας προστατέψει από το τσίμπημα των κουνουπιών σε περίπτωση που εσείς οι ίδιοι πίνετε μπύρα…


Φάτε σκόρδο


Το σκόρδο χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα απώθησης κουνουπιών. Γιατί, λοιπόν, να μη λειτουργήσει και για εμάς;


Μετά την κατανάλωση ενός γεύματος πλούσιου σε σκόρδο, ​​θα διαπιστώσετε ότι τα κουνούπια δεν θα αποτελούν πια πρόβλημα. Τώρα, όσον αφορά στην πρακτικότητα του θέματος, αφήνουμε σε εσάς να αποφασίσετε αν θέλετε να τρώτε αρκετές σκελίδες σκόρδο σε καθημερινή βάση για να αποφύγετε τα κουνούπια...


Απορρυπαντικό πιάτων


Μερικές σταγόνες απορρυπαντικού πιάτων σε ένα πιατάκι, κάνουν καλή δουλειά στο να κρατήσουν τα κουνούπια απασχολημένα και μακριά από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου