Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

«Μου αρέσουν πολύ οι Έλληνες»


Η πιο όμορφη έφηβη στην Αμερική αποκαλύπτεται


Για τους Έλληνες και τα σχέδια της για το μέλλον μίλησε η 17χρονη Ελεάννα Φρανγκέδη η οποία στέφθηκε πρόσφατα ως η πιο όμορφη έφηβη στην Αμερική.


«Μου αρέσουν πολύ οι Έλληνες. Έχουν πολύ όμορφα μαλλιά και σκουρόχρωμα μάτια, κάτι που δε συναντάς πολύ εύκολα στη Φλόριντα. Θα μου άρεσε να είμαι πολύ με έναν Έλληνα, αλλά στα δεκαεπτά μου χρόνια δεν μπορώ να κάνω σχέδια γάμου», είπε χαρακτηριστικά στο OK.


Η όμορφη Ελληνοαμερικανίδα αποκάλυψε ότι έρχεται κάθε χρόνο για διακοπές στο Πόρτο Χέλι.


«Έρχομαι κάθε χρόνο στην Ελλάδα για διακοπές και πηγαίνουμε στο χωριό του πατέρα μου, που είναι κοντά στο Πόρτο Χέλι. Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα. Λατρεύω την ελληνική μουσική και στο iPod μου υπάρχουν τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Καλομοίρας. Με τους γονείς μου, μιλάμε πάντα ελληνικά, και παρόλο που δεν έχω πάει σε ελληνικό σχολείο, μπορώ να συνεννοούμαι. Μου αρέσουν πολύ οι ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί. Λατρεύω την ελληνική κουζίνα, και οι σπεσιαλιτέ μου είναι το παστίτσιο και ο μουσακάς».


Πάντως, το τελευταίο πράγμα που έχει αυτό στο μυαλό της η Ελεάννα είναι το αντίθετο φύλο. «Ναι, έχω έναν φίλο και ονομάζεται Φυσική, Χημεία, και Μαθηματικά. Θέλω πολύ να σπουδάσω βιοϊατρική τεχνολογία», είπε καταλήγοντας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου