Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Το Expendables 3 μόνο με γυναίκες!


Ήρθε ο καιρός για τις Αναλώσιμες!!!


Τι άλλο θα σκεφτούν; Εκεί που οι φήμες για την προσθήκη των Sean Connery και Nicolas Cage στο Expendables 3 οργιάζουν, μία είδηση βόμβα έρχεται να ταράξει τα νερά. Σύμφωνα με το αγγλικό και γενικά έγκυρο eonline, ο σκηνοθέτης του Expendables 2 σκέφτεται τη γυναικεία εκδοχή της ταινίας, με πρωταγωνίστριες την Cameron Diaz και Angelina Jolie!


Τη βραδιά της πρεμιέρας της δεύτερης ταινίας, φαίνεται ο Simon West να δήλωσε σε δημοσιογράφο του site: «Μου αρέσει η ιδέα της γυναικείας εκδοχής των Αναλώσιμων, όπου θα βρίσκονται εφτά- οκτώ γυναίκες μισθοφόροι». Και μάλιστα, σε περίπτωση που προχωρήσει η ιδέα του, έχει επιλέξει και τις ηθοποιούς: «Θα είναι η Angelina Jolie, Cameron Diaz, η Mila Jovovich και η λίστα συνεχίζεται, η Helen Mirren, η Jamie Lee Curtis, θα ήταν τέλειες».


Φυσικά η φαντασία του καλπάζει, αφού διαβεβαιώνει πως η γυναικεία ομάδα δε θα βάλει στην άκρη την αντρική, αλλά: «Θα συναντηθούν και έπειτα θα πολεμήσουν και στο τέλος θα συναγωνιστούν και θα σώσουν ο ένας τον άλλο». Άντε να δούμε τι θα δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου